• Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   Vi är stolta över våra prisvärda badrumsrenoveringar, som aldrig sparar på kvaliteten. Vi har många års erfarenhet av att leverera vackra badrum till priser som motsäger våra exceptionella nivåer av hantverk.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Skapa en unik och färgrik plats med våra handmålade barns sovrum, skapade med färger och teman som du väljer. Vi kommer att arbeta tillsammans med dig för att hjälpa dig att få ditt idé för ditt rum att bli verklighet.

  • Fasadmålning

   Fasadmålning

   Skadade eller försämrade fasader kan återställas med en effektiv fasadmålning. Vårt fasadmåleri- och renoveringsarbeten utförs med helhetsbilden av byggnaden i åtanke.

  • Golvmålning

   Golvmålning

   Golvmålning ger en tålig och slip-fri yta att gå på och kan användas både i hemmiljöer och kommersiella miljöer. Vårt utbud täcker alla mark, från inredningsalternativ som garagegolv målningar och anti-slip målningar.

  • Målning av fönster och dörrar

   Målning av fönster och dörrar

   Det krävs mycket för att måla fönster på fastigheter, både privata och kommersiella när de blir gamla. Därför måste du anställa de bästa professionella, som kommer att kunna erbjuda de bästa lösningar för att möta dina behov och preferenser.

  • Målning av köksluckor

   Målning av köksluckor

   Vår expertis och oerhört fina ytor gör att vi är valet av köksmålare för många privata och kommersiella kunder. Alla våra köksmålningsexperter som ingår i Vårt-nätverk handplockas baserat på deras färdigheter och expertis.

  • Snickerimålning

   Snickerimålning

   Handmålade kök och möbler i Göteborg. Vi kan erbjuda en tjänst för att handmåla ditt kök och möbler. Vi kan också matcha färgen om du vill renovera och uppdatera din befintliga hem.

  • Takmålning

   Takmålning

   En viktig faktor i fasadens utseende är utseendet på taket. Är färgen på ditt tak blek? Du behöver inte betala för ett nytt tak. Vi kan återställa din takfärg till dess ursprungliga färg eller till och med ändra färgen.

  • Tapetsering

   Tapetsering

   Vi är det mest prisvärda företaget för tapetsering och tapet fixering i Göteborg. Vi har varit verksamma i flera år och har utfört tapetsering, tapetborttagning för några av de mest kända företagen och bostäderna i Göteborg.

  • Trappmålning

   Trappmålning

   Trapporna är en av de viktigaste delarna av något hus, eftersom de fungerar som en plats för människor att gå upp och ner, så det är viktigt att de ser bra ut varje gång någon använder dem.

  • Väggmålning

   Väggmålning

   Vi specialiserar oss på målning och dekoration av privata och kommersiella fastigheter i Göteborg. Vi erbjuder en lokal tjänst som är anpassad till våra kunders behov – utan att kompromissa med kvaliteten.

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se