FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Bostadslyckan AB tillför värde till dina målningsprojekt med vår utmärkta kunskap och erfarenhet. Räkna med oss för alla målningsprojekt. Vi är här för att uppfylla dina projektkrav med professionell noggrannhet.

Tapetsering i Göteborg

Varför skall du anlita oss för tapetsering i Göteborg?

Vi är välkända för målartjänster i Göteborg och vi är också det mest prisvärda företaget för tapetsering och tapet fixering i Göteborg. Vi har varit verksamma i över 3 år och har utfört tapetsering, tapetborttagning för några av de mest kända företagen och bostäderna i Göteborg. Vi har byggt upp ett rykte som den ledande professionella tapetserare i Göteborg. Det är bara på grund av vårt kvalitetsarbete i installation av tapeter, prisvärdhet och fantastisk kundservice. Vi börjar alltid varje tapetseringsprojekt enligt schemat och fullföljer varje projekt i tid.

 

Professionellt tapetsering i Göteborg

Tapet är ett bra sätt att ge ditt rum ett unikt och övertygande utseende. Från modern och sofistikerad till ljus och rolig, finns det en tapet för att matcha allas stil. För att få det önskade utseendet måste tapeten installeras noga och med omsorg. Veck eller justeringar kan vara verkliga ögonfrätare, så det är bäst att använda ett team av experter.

Vi har vi tapetserare som har tekniken och kunskapen för att installera din tapet på ett korrekt sätt och leverera ett sömlöst och jämnt resultat. Vi installerar tapeter med den bästa kvaliteten på lim som tillverkas i Sverige. Lim används enligt kvaliteten på papperet eftersom vissa papper kräver vanligt lim och vissa kräver hårt lim för fixering. Vi tar också hand om tygtapeter som kommer i paneler. Vi installerar tapeter för bostäder som finns i olika typer och storlekar såsom.

Tveka inte att kontakta oss via vårt online formulär, mail eller telefonnummer för en kvick och gratis offert!

Era vänliga tapetserare i Göteborg.

Tapet i Göteborg

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Du kan få en kostnadsförslag helt gratis!

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se