FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Bostadslyckan AB tillför värde till dina målningsprojekt med vår utmärkta kunskap och erfarenhet. Räkna med oss för alla målningsprojekt. Vi är här för att uppfylla dina projektkrav med professionell noggrannhet.

Badrumsmålning i Göteborg

En viktig faktor i fasadens utseende är utseendet på taket. Är färgen på ditt tak blek? Du behöver inte betala för ett nytt tak. Vi kan återställa din takfärg till dess ursprungliga färg eller till och med ändra färgen.

Takmålning kommer att göra det nya i färgen på ditt tak skinande, eller du kan helt ändra färgen på ditt tak och helt återställa dess vattentäthets integritet, till en bråkdel av kostnaden för ett nytt tak.

 

Spara tusentals kronor

Våra unika takmålningstjänst kan utföras på nästan vilken som helst taksystem du kan ha. Det är en mycket billig och kostnadseffektiv alternativ för takbyte.

 

Vår återställningsprocess

Våra unika rengörings- och beläggningsprocess är effektiv på bleka, fläckade eller väderskadade takplattor, metall och kan användas för att ändra hela färgen på ditt tak eller matcha befintlig färg.

 

Takrengöring i Göteborg

Grundlig rengöring krävs. Det är det första steget i takmålning oavsett vilken typ av taksystem du kan ha. Byggt upp smuts, alger, mossa, mögel och annat främmande material måste tas bort. Vi är miljömedvetna och som ett alternativ kan vi erbjuda ekologiska rengöringslösningar för ditt projekt som inte kommer att skada ditt hem, din trädgård, dina husdjur, dig eller din familj.

När rengöringen är klar är taket redo att ta emot en djup, trängande primerskikt och ytbeläggning. För takmålningsprocessen använder vi endast de bästa produkterna som finns från landets ledande möbelfabrikanter för att måla ditt tak. Premium produktformulering är UV- och alkaliresistent och kommer inte att skalas eller spricka från en ordentligt förberedd yta. Bra för tegel, metall och asfalt tak.

Takmålning Fördelar:

  • Vattenavvisande
  • Utmärkt kritavstötning
  • Förlänger livslängden på ditt tak när det appliceras ordentligt
  • Tåligt mot en bred färgskala
  • Förbättrar utseendet på din fastighet

Vi kan matcha nästan vilken takfärg som helst eller du kan välja en egen färg och vi täcker alltid en provtegel för din godkännande innan vi påbörjar jobbet.

Vi har bland de bästa målare i Göteborg, tveka inte att kontakta oss för en professionellt takmålning i Göteborg.

Roof housetop with red roofing metal tiles for roofers

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Du kan få en kostnadsförslag helt gratis!

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se