FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Bostadslyckan AB tillför värde till dina målningsprojekt med vår utmärkta kunskap och erfarenhet. Räkna med oss för alla målningsprojekt. Vi är här för att uppfylla dina projektkrav med professionell noggrannhet.

Snickerimålning i Göteborg

Handmålade kök och möbler i Göteborg. Vi kan erbjuda en tjänst för att handmåla ditt kök och möbler. Vi kan också matcha färgen om du vill renovera och uppdatera din befintliga hem. Vår kvalitetsfinish är svårslagen och vi kan tillhandahålla referenser om det behövs.

Vi vet att ditt hus är ditt hem och det är också därför vi tror att allt i ditt hem bör vara unikt för dig, inklusive dina möbler. Det är här vi kommer in.

En rimligt prissatt ny look för ditt hem i Göteborg. Från enskilda föremål till hela sviter, från vintage- och antika till nya bitar, kan vi ge dina möbler ett nytt liv, oavsett om det är att återställa det till dess tidigare glans med en vacker ny yta eller måla det för att passa in i din färgschema för att ge en fräsch ny look.

Att ersätta ett kök eller möbler kan vara en extremt kostsam och störande process som kan kosta tusentals. Men så länge den nuvarande layouten fungerar för dig, kan vår kvalitets förberedelse och målning ge nytt liv till ditt trötta och föråldrade kök och möbler för en bråkdel av kostnaden.

Kontakta våra målare i Göteborg för en kvick och kostnadsfri offert.

Ceiling moldings in the interior, a detail of intricate corner.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Du kan få en kostnadsförslag helt gratis!

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se