FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Bostadslyckan AB tillför värde till dina målningsprojekt med vår utmärkta kunskap och erfarenhet. Räkna med oss för alla målningsprojekt. Vi är här för att uppfylla dina projektkrav med professionell noggrannhet.

Målning av köksluckor i Göteborg

Vi har handmålat hundratals kök runt om i Göteborg. Våra målare har hundratals års kombinerad erfarenhet av köksmålning.

Vår expertis och oerhört fina ytor gör att vi är valet av köksmålare för många privata och kommersiella kunder. Alla våra köksmålningsexperter som ingår i Vårt-nätverk handplockas baserat på deras färdigheter och expertis, vilket innebär att du kan vara säker på att ditt kök är i de allra bästa händerna. Vår erfarenhet skiljer oss från andra målare i Göteborg, med vårt hantverk som är svårslaget.

 

Köksskåp målare Göteborg

Inga kök som vi handmålar eller spraymålar är någonsin desamma. Alla våra målningsscheman är unika och anpassade för dig, och tar trötta och föråldrade träkök och förvandlar dem till vackra mästerverk.

Inget köksmålningsprojekt är för stort eller för litet för oss och vårt team av experter och varje projekt börjar på samma sätt.

Först börjar vi med att täcka hela ytan runt ditt kök för att skydda dina arbetsytor, golv och apparater och mer. Sedan ger vi ditt hela kök en grundlig rengöring, inklusive både interiören och exteriören, innan vi applicerar en hög adhesion primer.

Förberedelse är nyckeln till att leverera en oerhört fin, hållbar finish och under de dagar som följer kommer vi att handmåla flera lager av slitstarkt möbelfärg. Varje köksyta slipas mellan lager för att upprätthålla den oerhört fina slutfinishen. En handmålad kök kan inte skyndas på och vår tålamod och färdighet är det som skiljer oss från andra målerifirmor i Göteborg.

Kontakta oss idag för en kvick och kostnadsfri-offert, tveka inte att meddela oss om ditt angående projekt!

White kitchen cabinets with metal pulls or knobs in home interior.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Du kan få en kostnadsförslag helt gratis!

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se