FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Bostadslyckan AB tillför värde till dina målningsprojekt med vår utmärkta kunskap och erfarenhet. Räkna med oss för alla målningsprojekt. Vi är här för att uppfylla dina projektkrav med professionell noggrannhet.

Golvmålning i Göteborg

Golvmålning ger en tålig och slip-fri yta att gå på och kan användas både i hemmiljöer och kommersiella miljöer. Vårt utbud täcker alla mark, från inredningsalternativ som garagegolv målningar och anti-slip målningar, från betonggolv och andra utomhusgolv som passar dina krav.
Vi har också sammanställt en användbar målnings guide som listar ett antal vanliga problem och rekommenderar rätt lösningar för dig. Läs gärna mer om dessa bland våra artiklar!

 

Inomhus-golvmålning

Vårt Inomhus-golvmålning är lämpligt för ditt hem, kommersiella eller lätta industriella användningar och kan användas på metall golv, betonggolv och trägolv.

Hos oss har vi professionella målare i Göteborg som täcker allt inom golvmålning: garager, verkstäder, lager, tjänster, källare och inomhusgolvar. Vårt utomhusmålning i Göteborg är den perfekta lösningen för trafikerade områden som tillgängliga ramp, lastbryggor, fabriker och mer.
Vårt golvvård sortiment har ökat och innehåller golvmålning lämpliga för hem till tungt kommersiellt bruk. Vi har ett utbud av målare lämpliga för användning på metall, asfalt, betong och trä. Vi har ett utbud av standardfärger, men erbjuder också färgning möjligheter, eller specialbeställningar.

Tveka inte att kontakta oss nu för en kvick och snabb kostnadsfri offert.
Era vänliga golvmålare i Göteborg.

Worker Painting Floor of Garage with Roller.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Du kan få en kostnadsförslag helt gratis!

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se