FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Bostadslyckan AB tillför värde till dina målningsprojekt med vår utmärkta kunskap och erfarenhet. Räkna med oss för alla målningsprojekt. Vi är här för att uppfylla dina projektkrav med professionell noggrannhet.

Fasadmålare i Göteborg

Vill du måla ditt byggnad, men är osäker på hur det kommer att se ut? Är du osäker på vilka färger eller beläggningssystem som ska användas? Vi kan inte bara rengöra, reparera din fasad, utan också erbjuda dig fördesignade färgkoncept för att hjälpa till med färgval.

Skadade eller försämrade fasader kan återställas med en effektiv fasadmålning. Vårt fasadmåleri- och renoveringsarbeten utförs med helhetsbilden av byggnaden i åtanke. Därför har vi under de senaste 3 åren genomfört fullständiga fasadmålning för fastigheter runt om i Göteborg.

Innan vi påbörjar någon målning utför vi strukturella, skick inspektioner och eventuella andra relevanta underlag tester, tillsammans med standard korsdragningstester för att säkerställa att färgen fäster vid ytan.

Vi använder material som är naturligt andningsbara, miljövänliga och hjälper till att skydda fasaden från organisk tillväxt, inklusive mossa, lavar och alger. Vi är passionerade om att återställa, underhålla och rengöra byggnadsfasader och bringa dem tillbaka till livet, och är därför vi oftast blir kallade som de bästa målarna i Göteborg.

Kontakta oss för en kvick och kostnadsfri offert och vi kan gå igenom scheman, produkter och designalternativ med dig.

Fasadmålning Malmö

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Du kan få en kostnadsförslag helt gratis!

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se