FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Bostadslyckan AB tillför värde till dina målningsprojekt med vår utmärkta kunskap och erfarenhet. Räkna med oss för alla målningsprojekt. Vi är här för att uppfylla dina projektkrav med professionell noggrannhet.

Målning av barnrum i Göteborg

Skapa en unik och färgrik plats med våra handmålade barns sovrum, skapade med färger och teman som du väljer. Vi kommer att arbeta tillsammans med dig för att hjälpa dig att få ditt idé för ditt rum att bli verklighet.

Varför anställa våra barnrums målare i Göteborg?

  • Vi kan designa ditt rum för att inkludera ditt barns namn och deras intressen.
  • Vi är snabba… beroende på detalj brukar vi vanligtvis få jobbet gjort på ett besök.
  • Vi kan skapa en accentvägg eller måla konstverket runt hela rummet.
  • Vi målar i en mängd olika stilar för att passa alla åldrar från småbarn till tonåringar.
  • Vi skapar skisser och digitala design innan målning för att hjälpa dig att visualisera konstverket i ditt hem, säkerställa 100% nöjdhet med det färdiga verket.

Skapa en trevlig utseende i ditt barns sovrum med barnmålningar eller beställ oss att måla en design som omger alla väggar. Skicka oss gärna dina krav, önske måenden och angående projekt via e-post eller ring oss för att diskutera idéer.

Stylish scandinavian kid room with mock up poster, toys, teddy bear, plush animal, natural pouf and children accessories. Modern interior with beige background walls. Template. Design home staging.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Du kan få en kostnadsförslag helt gratis!

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se