Målare Vårgårda

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Som ett etablerat måleriföretag sträcker sig vår expertis över hela linjen efter att ha arbetat på en mängd olika hushålls, kommersiella och industriella fastigheter för alla typer av målningsarbeten i Vårgårda och närliggande områden. Vi erbjuder en vänlig, professionell och pålitlig service till konkurrenskraftiga priser. Måla och dekorera i Vårgårda. Oavsett om det är för dig i hemmet, kommersiella eller industriella målnings- och dekorationsjobb ges samma höga nivåer av professionalism, och uppmärksamhet på detaljer varje gång. Vi arbetar i hela Vårgårda och erbjuder en rad tjänster som inkluderar: målning inomhus, tapetsering, målning i matt, ytförberedelse och utomhusmålning.

Om det finns några tjänster du behöver som inte nämns ovan, vänligen ring mig ändå eftersom vi har erfarenhet från hela branschen så borde vi kunna hjälpa dig eller prata med dig om andra alternativ. För en kostnadsfri offert ring idag.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   Vi är stolta över våra prisvärda badrumsrenoveringar, som aldrig sparar på kvaliteten. Vi har många års erfarenhet av att leverera vackra badrum till priser som motsäger våra exceptionella nivåer av hantverk.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Skapa en unik och färgrik plats med våra handmålade barns sovrum, skapade med färger och teman som du väljer. Vi kommer att arbeta tillsammans med dig för att hjälpa dig att få ditt idé för ditt rum att bli verklighet.

  • Fasadmålning

   Fasadmålning

   Skadade eller försämrade fasader kan återställas med en effektiv fasadmålning. Vårt fasadmåleri- och renoveringsarbeten utförs med helhetsbilden av byggnaden i åtanke.

VÅRA REFERENSER

Se vår portfolio av tidigare kunder för att göra en egen bedömning av vår kvalitétsfinish.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Vårt team är stolta över att använda kvalitetsmaterial för att utföra utmärkt arbete och tjänster som levereras av professionella och vänliga hantverkare. Vi är punktliga med stor uppmärksamhet på detaljer och ser till att leverera kundservice oavsett projektets storlek. Genom erfarenhet är vi säkra på att leverera detta samtidigt som vi ser till att din dagliga rutin fortsätter med minsta möjliga störning och bråk. Eftersom vi har etablerat nära arbetsrelationer med andra hantverkare i Vårgårda, kan vi också erbjuda kunden en projektledningstjänst om detta krävs.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av erfarna målare i vår trupp kan vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat. Levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Arbetet med oss innebär en noggrant planerad serie steg, centrerad kring ett schema vi håller oss till och daglig kommunikation.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på fullaste allvar. Vi vet att du som kund förtjänar delaktighet i progress och tidsschema. Så du kan känna dig trygg med att du får vad som utlovats och som du vill ha det. Även om det är små ändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är självsäkra i vårt hantverk. Därför kan vi stolt utlova kundnöjdhet som en garanti. Du som kund får inspektera arbetet och önska åtgärder om resultatet inte blev som utlovat. Självklart blir det alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar på oss helhetsansvaret för målarprojektet från dag ett. Vi projekterar, gör inköp av material, transporterar och utför. Så du som kund kan fokusera på din vardag som vanligt. På så sätt blir projektet minst möjligt omständligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Att arbeta inom tid och budget, använda endast de bästa hållbara materialen och ge fullständig uppmärksamhet på detaljer i varje jobb har hjälpt oss att bygga upp en lojal, pålitlig kundbas som har använt våra tjänster i flera år.Vårt hantverk har en hög kvalitet, professionell finish samt att det är rent och snyggt! Det kommer inte att finnas någon röra, eller tecken på vi har varit där förutom ett vackert hem eller egendom. Det är därför vi oftast blir kallade som de bästa målare i Vårgårda. Vi är verksamma i hela Vårgårda, så om du vill ha en kostnadsfri offert för ditt hem eller din egendom så ring oss.

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidseffektiv målning och känsla av trygghet i att jobbet blir gjort på rätt sätt. Med hjälp av sparsam tidsåtgång kan du också förvänta dig lägre kostnadsförslag. Kontakta oss för en offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi jobbar med kända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De förser färg av högsta kvalitet med hänsyn till hälsa och miljö. Vi värnar om din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Med oss kan du förvänta de bästa materialen.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktygen för professionella målare. De hjälper oss att uppnå konturer och resultat man som privatperson inte klarar själv. Vill du ha det absolut bästa resultatet rekommenderar vi att du anlitar oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google recension
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google recension
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google recension
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se