Målare Partille

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Med ett stort kunnande och ett fokus på kundservice, är våra målare i Partille glada att ta på sig vilket jobb som helst oavsett storlek. Vi förstår värdet av ditt måleriprojekt och vårt mål är att se till att du rekommenderar oss till familj och vänner och använder oss igen på alla dina framtida projekt. För mer information om våra tjänster, ge oss ett samtal eller besök våra tjänster, där du kan läsa mer om det arbete vi gör.

Vi är en fullt ackrediterat företag som erbjuder ett helt spann av tjänster för måleri och tapetsering, vare sig det är ett stort eller mindre arbete inomhus eller utomhus har vi kunskapen tekniken och redskapen som krävs. Har du funderingar kring ditt projekt tveka inte på att höra av dig till oss.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   Vi är stolta över våra prisvärda badrumsrenoveringar, som aldrig sparar på kvaliteten. Vi har många års erfarenhet av att leverera vackra badrum till priser som motsäger våra exceptionella nivåer av hantverk.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Skapa en unik och färgrik plats med våra handmålade barns sovrum, skapade med färger och teman som du väljer. Vi kommer att arbeta tillsammans med dig för att hjälpa dig att få ditt idé för ditt rum att bli verklighet.

  • Fasadmålning

   Fasadmålning

   Skadade eller försämrade fasader kan återställas med en effektiv fasadmålning. Vårt fasadmåleri- och renoveringsarbeten utförs med helhetsbilden av byggnaden i åtanke.

VÅRA REFERENSER

Se vad våra tidigare kunder tycker om oss här och ta del av resultaten här.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

De mycket skickliga målare och tapetserare i Partille som vi jobbar med gör inga kompromisser på kvalitet. Med en fortsatt vilja att förbättra oss använder vi varje jobb som möjlighet att lära oss något nytt och att slipa våra färdigheter. Detta gör att vi kan erbjuda en av de bästa måleri hantverket i Partille och omgivande regioner. Under vår initiala platskonsultation får vi en känsla för våra kunders krav, samtidigt som vi erbjuder expertråd och tips för att säkerställa att du är fullt informerad om det arbete som krävs. Vi konsulterar med dig vid varje projektsteg för att säkerställa att vår tjänst är kund-ledd. Varför inte ge oss ett samtal idag och ta det nästa steg till att göra din drömfastighet till verklighet.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av erfarna målare i vår trupp kan vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat. Levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Arbetet med oss innebär en noggrant planerad serie steg, centrerad kring ett schema vi håller oss till och daglig kommunikation.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på fullaste allvar. Vi vet att du som kund förtjänar delaktighet i progress och tidsschema. Så du kan känna dig trygg med att du får vad som utlovats och som du vill ha det. Även om det är små ändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är självsäkra i vårt hantverk. Därför kan vi stolt utlova kundnöjdhet som en garanti. Du som kund får inspektera arbetet och önska åtgärder om resultatet inte blev som utlovat. Självklart blir det alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar på oss helhetsansvaret för målarprojektet från dag ett. Vi projekterar, gör inköp av material, transporterar och utför. Så du som kund kan fokusera på din vardag som vanligt. På så sätt blir projektet minst möjligt omständligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Om du söker professionella och duktiga målare i Partille, leta inte längre. Vårt rykte bland vår kundbas är något vi är stolta över och vi är angelägna om att upprätthålla detta på varje jobb. Våra exakta standarder är något vi visar konsekvent på varje jobb eftersom kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Vi inbjuder våra kunder att kontrollera vårt arbete vid slutet av varje jobb för att säkerställa att de är nöjda med kvaliteten. Om det är något som inte riktigt stämmer, kommer vårt team inte sluta arbeta förrän allt är enligt ditt önskemål.

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidseffektiv målning och känsla av trygghet i att jobbet blir gjort på rätt sätt. Med hjälp av sparsam tidsåtgång kan du också förvänta dig lägre kostnadsförslag. Kontakta oss för en offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi jobbar med kända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De förser färg av högsta kvalitet med hänsyn till hälsa och miljö. Vi värnar om din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Med oss kan du förvänta de bästa materialen.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktygen för professionella målare. De hjälper oss att uppnå konturer och resultat man som privatperson inte klarar själv. Vill du ha det absolut bästa resultatet rekommenderar vi att du anlitar oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google recension
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google recension
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google recension
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se