Måleri Mölndal

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Vi utför alla storlekar på arbeten och erbjuder gratis, offertförfrågningar till företag, organisationer eller privatpersoner. Målare Mölndal är utbildade att utföra alla specialistaktiviteter. Vi är fast beslutna att följa hälso- och säkerhetspraxis. En senior medarbetare kommer alltid att erbjuda expertråd om vilket som helst avseende av dina krav. Från vårt bas i Mölndal kan vår personal täcka alla delarna av kommunen samt närliggande kommuner. Om du inte kan hitta den information du behöver, vänligen kontakta oss så hjälper en medarbetare dig gärna.

Vårt team av målare i Mölndal erbjuder några av de mest konkurrenskraftiga priserna i regionen och vi övervakar regelbundet priserna på marknaden för att se till att vi håller oss före konkurrensen. Vid starten av varje projekt försöker vi få en förståelse för våra kunders budget och arbetskrav. Om möjligt anpassar vi vår arbetsplan i enlighet med kundens budget, med målet att alltid vara realistiska och ärliga med våra klienter om vad som kan uppnås med pengar och tid som finns tillgängliga.

Vi utför alla våra arbeten med god kvalité och alla våra resultat står sig med åren. Våra medarbetare har utbildning på de arbetsmetoder, material och utrustning som krävs att arbeta på ett säkert och effektivt sätt i många olika miljöer. Har ni funderingar på just ert projekt, tveka inte på att höra av er till oss så får ni kontakt med en utav våra bästa målare i Mölndal. 

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   Vi är stolta över våra prisvärda badrumsrenoveringar, som aldrig sparar på kvaliteten. Vi har många års erfarenhet av att leverera vackra badrum till priser som motsäger våra exceptionella nivåer av hantverk.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Skapa en unik och färgrik plats med våra handmålade barns sovrum, skapade med färger och teman som du väljer. Vi kommer att arbeta tillsammans med dig för att hjälpa dig att få ditt idé för ditt rum att bli verklighet.

  • Fasadmålning

   Fasadmålning

   Skadade eller försämrade fasader kan återställas med en effektiv fasadmålning. Vårt fasadmåleri- och renoveringsarbeten utförs med helhetsbilden av byggnaden i åtanke.

VÅRA REFERENSER

Vårt rykte är något vi som yrkesmän värnar om, ta en del av vad våra tidigare kunder tycker och se deras slutresulat här.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

När det gäller kvalitet använder Målare Mölndal avancerade tekniker och material för att säkerställa att vi är i framkant av vårt yrke. De mycket duktiga målare i Mölndal som vi samarbetar med gör inga kompromisser vad gäller kvalitet. Med en fortsatt önskan att förbättra oss använder vi varje jobb som möjlighet att lära oss något nytt och att förbättra våra färdigheter. Detta gör att vi kan erbjuda en av de bästa måleri tjänster i Mölndal och omgivande områden. Under vår initiala platskonsultation kommer vi att få en känsla för kraven hos våra kunder, samtidigt som vi erbjuder expertråd och rådgivning för att säkerställa att du är fullt informerad om det arbete som krävs. Vi konsulterar med dig vid varje steg av projektet för att säkerställa att vår tjänst är kundstyrd. Varför inte ge oss ett samtal idag och ta det nästa steget mot att göra ditt drömhus till verklighet.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av erfarna målare i vår trupp kan vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat. Levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Arbetet med oss innebär en noggrant planerad serie steg, centrerad kring ett schema vi håller oss till och daglig kommunikation.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på fullaste allvar. Vi vet att du som kund förtjänar delaktighet i progress och tidsschema. Så du kan känna dig trygg med att du får vad som utlovats och som du vill ha det. Även om det är små ändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är självsäkra i vårt hantverk. Därför kan vi stolt utlova kundnöjdhet som en garanti. Du som kund får inspektera arbetet och önska åtgärder om resultatet inte blev som utlovat. Självklart blir det alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar på oss helhetsansvaret för målarprojektet från dag ett. Vi projekterar, gör inköp av material, transporterar och utför. Så du som kund kan fokusera på din vardag som vanligt. På så sätt blir projektet minst möjligt omständligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Professionalism är i vårt hjärta och vi strävar efter att behandla alla våra kunder med den omtanke och respekt du förväntar dig från ett professionellt måleriföretag i Mölndal. Vi kommer att behandla varje jobb som om det utförs i våra egna hem och genom vår grundliga approach strävar vi alltid efter att arbeta enligt de striktaste standarderna för hälsa och säkerhet, i enlighet med råd från Arbetsmiljöverket.

Om du vill veta mer om utbudet av måleri och dekorationstjänster vi erbjuder och få igång ditt nästa projekt, ring idag för att boka in en gratis inspektion, där vi kan diskutera dina designidéer och boka in arbetet på en tid som passar dig. Kontakta oss idag för att få din gratis offert ordnad!

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidseffektiv målning och känsla av trygghet i att jobbet blir gjort på rätt sätt. Med hjälp av sparsam tidsåtgång kan du också förvänta dig lägre kostnadsförslag. Kontakta oss för en offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi jobbar med kända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De förser färg av högsta kvalitet med hänsyn till hälsa och miljö. Vi värnar om din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Med oss kan du förvänta de bästa materialen.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktygen för professionella målare. De hjälper oss att uppnå konturer och resultat man som privatperson inte klarar själv. Vill du ha det absolut bästa resultatet rekommenderar vi att du anlitar oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google recension
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google recension
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google recension
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se