Målare Mark

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Våra målare i Mark erbjuder exceptionella måleritjänster i Mark och omgivande områden. Med en omfattande mängd inre och yttre arbeten strävar våra målare efter att säkerställa att alla våra klienter är helt nöjda från början av projektet till slutet. Vi anses vara en av de bästa målerifirman i Mark. Våra hantverkare tillhandahåller en hög nivå av finish och service till konkurrenskraftiga priser. Deras kunskap och expertis kommer att se till att din fastighet är i bästa skick möjligt, nu och under årens lopp. Så nästa gång du söker efter ’målare nära mig’, ring målare och dekoratörer i Mark!

Målare Mark är ett företag som är aktiva i Mark och omgivande områden. Med mycket erfarenhet av branschen vet vi precis vad som krävs för att leverera förstklassigt resultat för våra kunder. Våra tjänster inkluderar heminredning, kommersiell målning, ytbehandling, inklusive fyllning, slipning etc.), inre målning, yttre målning, spraymålning, designertapet upphängning, glansning och lackering. Dessutom utför vi en rad grundläggande hantverkstjänster i hela hemmet, vilket sparar dig tid och stress att behöva arrangera flera olika hantverkare. Kontakta oss idag för att få reda på mer om vårt utbud av tjänster. Med en mängd olika arbeten i vårt portfölj är vi glada att åta oss uppdrag för alla olika typer av privata och kommersiella klienter med breda behov. Våra tjänsteområden inkluderar bostadshus, kommersiella kontor, skolor, butiksenheter, lager, stormarknader, pubar och mer.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   Vi är stolta över våra prisvärda badrumsrenoveringar, som aldrig sparar på kvaliteten. Vi har många års erfarenhet av att leverera vackra badrum till priser som motsäger våra exceptionella nivåer av hantverk.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Skapa en unik och färgrik plats med våra handmålade barns sovrum, skapade med färger och teman som du väljer. Vi kommer att arbeta tillsammans med dig för att hjälpa dig att få ditt idé för ditt rum att bli verklighet.

  • Fasadmålning

   Fasadmålning

   Skadade eller försämrade fasader kan återställas med en effektiv fasadmålning. Vårt fasadmåleri- och renoveringsarbeten utförs med helhetsbilden av byggnaden i åtanke.

VÅRA REFERENSER

Att leverera kvalitets resultat är självklart för oss. Se våra tidigare kunders slutresultat här.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Med ett stort kompetensområde och en commitment till kundservice är våra målare i Mark glada att ta på sig vilket jobb som helst oavsett storlek. Vi förstår värdet av ditt måleriprojekt och vårt mål är att säkerställa att du rekommenderar oss till familj och vänner och använder oss igen på alla dina framtida projekt. För mer information om våra tjänster, ring oss eller gå till våra tjänste sidor, där du kan läsa mer om det arbete vi gör. Om du söker efter målare i Mark, behöver du inte leta längre. Vår rykte bland vår kundkrets är något som vi är mycket stolta över och vi vill gärna behålla detta på varje jobb. Våra exakta standarder är något som vi visar konsekvent på varje jobb eftersom kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Vi bjuder in våra kunder att kontrollera vårt arbete i slutet av varje jobb för att säkerställa att de är nöjda med kvaliteten på arbetet. Om det är något som inte är helt rätt, kommer vårt team inte att sluta jobba tills allt är på den standard du som kund önskar.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av erfarna målare i vår trupp kan vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat. Levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Arbetet med oss innebär en noggrant planerad serie steg, centrerad kring ett schema vi håller oss till och daglig kommunikation.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på fullaste allvar. Vi vet att du som kund förtjänar delaktighet i progress och tidsschema. Så du kan känna dig trygg med att du får vad som utlovats och som du vill ha det. Även om det är små ändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är självsäkra i vårt hantverk. Därför kan vi stolt utlova kundnöjdhet som en garanti. Du som kund får inspektera arbetet och önska åtgärder om resultatet inte blev som utlovat. Självklart blir det alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar på oss helhetsansvaret för målarprojektet från dag ett. Vi projekterar, gör inköp av material, transporterar och utför. Så du som kund kan fokusera på din vardag som vanligt. På så sätt blir projektet minst möjligt omständligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

När det gäller kvalitet använder Målare Mark avancerade tekniker och material för att säkerställa att vi förblir i framkant av vår bransch. Med en fortsatt vilja att förbättra oss använder vi varje jobb som en möjlighet att lära oss något nytt och att slipa våra färdigheter. Detta gör att vi kan erbjuda en av de bästa måleritjäsnten i Mark och närliggande platser. Under vårt initiala platsbesök kommer vi att få en känsla för våra kunders krav, samtidigt som vi erbjuder expert tips och råd för att säkerställa att du är fullt informerad om det arbete som krävs. Vi kommer att informera dig på varje steg av projektet för att säkerställa att vår tjänst är kundledd. Varför inte ge oss ett samtal idag och ta det nästa steget mot att göra ditt drömhus till en verklighet.

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidseffektiv målning och känsla av trygghet i att jobbet blir gjort på rätt sätt. Med hjälp av sparsam tidsåtgång kan du också förvänta dig lägre kostnadsförslag. Kontakta oss för en offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi jobbar med kända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De förser färg av högsta kvalitet med hänsyn till hälsa och miljö. Vi värnar om din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Med oss kan du förvänta de bästa materialen.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktygen för professionella målare. De hjälper oss att uppnå konturer och resultat man som privatperson inte klarar själv. Vill du ha det absolut bästa resultatet rekommenderar vi att du anlitar oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google recension
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google recension
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google recension
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se