Målare Lilla Edet

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER


Målning i Lilla Edet

En klassisk och kostnadseffektiv finish för alla hem, kontor eller butiker. Vi erbjuder en mängd olika färger, finisher och stilar och har något för alla. Vi använder endast de finaste materialen för att säkerställa en långvarig finish som inte kommer att flagna, spricka eller gulna.

 

Tapetsering i Lilla Edet

Ett fantastiskt sätt att lägga till lite textur och detaljer till dina väggar. Oavsett om du vill ha en funktionsvägg, eller hela rummet täckt, kan vi tillgodose dina behov. Tveka inte att ringa oss för att diskutera vad vi kan göra för dig.

 

Väggmålningar i Lilla Edet

Väggmålningar är ett bra sätt att förändra känslan av ett rum, med allt från stadsvyer till färgglada illustrationer tillgängliga. Oavsett om du behöver täcka ett helt rum efter ett tema eller en feature wall i ditt hem, är vi här för att arbeta efter dina behov.

Exteriörmålning kan göra din fastighet se ren och polerad ut. Våra färger är väderbeständiga och långvariga, vilket resulterar i en finish som kommer att hålla länge. Precis som med våra andra tjänster, har vi en mängd olika färger och ytor, vilket betyder att vi kan hitta något som passar dina behov.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   Vi är stolta över våra prisvärda badrumsrenoveringar, som aldrig sparar på kvaliteten. Vi har många års erfarenhet av att leverera vackra badrum till priser som motsäger våra exceptionella nivåer av hantverk.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Skapa en unik och färgrik plats med våra handmålade barns sovrum, skapade med färger och teman som du väljer. Vi kommer att arbeta tillsammans med dig för att hjälpa dig att få ditt idé för ditt rum att bli verklighet.

  • Fasadmålning

   Fasadmålning

   Skadade eller försämrade fasader kan återställas med en effektiv fasadmålning. Vårt fasadmåleri- och renoveringsarbeten utförs med helhetsbilden av byggnaden i åtanke.

VÅRA REFERENSER

Se bilder från våra tidigare kunder och bilda din egna uppfattning om vårt hantverk.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Professionella, kvalificerade, pålitliga. Vi är en Målerifirma i Lilla Edet med många års erfarenhet. Vi erbjuder ett brett utbud av dekorationer som tapetsering, väggmålningar och inomhus och utomhusmålning. Baserat i Lilla Edet har vi erfarenhet av att arbeta med en mängd olika klienter; från kommersiella, till renoveringstjänster kan vi hjälpa dig med dina behov. Vi kan erbjuda kostnadseffektiva tjänster som överträffar större företag.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av erfarna målare i vår trupp kan vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat. Levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Arbetet med oss innebär en noggrant planerad serie steg, centrerad kring ett schema vi håller oss till och daglig kommunikation.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på fullaste allvar. Vi vet att du som kund förtjänar delaktighet i progress och tidsschema. Så du kan känna dig trygg med att du får vad som utlovats och som du vill ha det. Även om det är små ändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är självsäkra i vårt hantverk. Därför kan vi stolt utlova kundnöjdhet som en garanti. Du som kund får inspektera arbetet och önska åtgärder om resultatet inte blev som utlovat. Självklart blir det alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar på oss helhetsansvaret för målarprojektet från dag ett. Vi projekterar, gör inköp av material, transporterar och utför. Så du som kund kan fokusera på din vardag som vanligt. På så sätt blir projektet minst möjligt omständligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Vårt team av målare i Lilla Edet erbjuder några av de mest konkurrenskraftiga priserna i regionen och vi övervakar regelbundet priser på marknaden för att se till att vi håller oss före konkurrenterna. I början av varje projekt försöker vi få en förståelse för våra kunders budget och arbetskrav. Där det är möjligt anpassar vi vår arbetsschema i enlighet med kundens budget, med målet att alltid vara realistiska och ärliga mot våra klienter om vad som kan uppnås med pengar och tid som finns tillgängliga. Professionalism är i vårt hjärta och vi strävar efter att behandla alla våra kunder med omtanke och respekt som du skulle förvänta dig från en professionell målerifirma i Lilla Edet. Vi kommer att behandla varje jobb som om det skulle utföras i våra egna hem och genom vår grundliga approach kommer vi alltid sträva efter att arbeta enligt de striktaste standarderna för arbetsmiljö. Det är därför vi också kallas ofta som de bästa målare i Lilla Edet.

Om du vill veta mer om den mängd måleritjänster och tapetsering i Lilla Edet vi erbjuder och för att sätta igång ditt nästa projekt, ring idag för att boka en gratis inspektion, där vi kan diskutera dina designidéer och boka in arbetet på en tid som passar dig. Kontakta oss idag för att få din gratis offert ordnad!

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidseffektiv målning och känsla av trygghet i att jobbet blir gjort på rätt sätt. Med hjälp av sparsam tidsåtgång kan du också förvänta dig lägre kostnadsförslag. Kontakta oss för en offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi jobbar med kända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De förser färg av högsta kvalitet med hänsyn till hälsa och miljö. Vi värnar om din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Med oss kan du förvänta de bästa materialen.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktygen för professionella målare. De hjälper oss att uppnå konturer och resultat man som privatperson inte klarar själv. Vill du ha det absolut bästa resultatet rekommenderar vi att du anlitar oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google recension
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google recension
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google recension
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se