Målare Lerum

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Vi täcker alla aspekter av måleri och tapetsering i Lerum. När du väljer en målare vill du vara säker på att ditt hem eller arbetsplats är i säkra och kapabla händer. På Målare Lerum garanterar vi att vårt arbete kommer att vara av förstklassig standard och kommer att slutföras utan någon röra eller skada på dina tillhörigheter, så att du enkelt kan njuta av din nya inredning!

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   Vi är stolta över våra prisvärda badrumsrenoveringar, som aldrig sparar på kvaliteten. Vi har många års erfarenhet av att leverera vackra badrum till priser som motsäger våra exceptionella nivåer av hantverk.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Skapa en unik och färgrik plats med våra handmålade barns sovrum, skapade med färger och teman som du väljer. Vi kommer att arbeta tillsammans med dig för att hjälpa dig att få ditt idé för ditt rum att bli verklighet.

  • Fasadmålning

   Fasadmålning

   Skadade eller försämrade fasader kan återställas med en effektiv fasadmålning. Vårt fasadmåleri- och renoveringsarbeten utförs med helhetsbilden av byggnaden i åtanke.

VÅRA REFERENSER

Kundnöjdhet är det vi livnär oss på, se bilder på våra tidigare resultat här.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Söker du efter en anlitad, högkvalitativ målare i Lerum? Målare Lerum sträcker sig våra tjänster långt utöver enkla målning och dekoration, vi erbjuder det allra bästa inom kommersiella och privata måleritjänster i Lerum. Under de senaste åren har vi skaffat oss ett fantastiskt rykte som pålitliga målarkontraktörer och vi är stolta över den höga kvaliteten på vårt arbete. Vårt mål är att säkerställa att alla våra klienter är så nöjda som möjligt med det slutliga resultatet, och vi kan försäkra dig om att vårt mycket kvalificerade team kommer att tillhandahålla en tjänst som är oöverträffad varje gång. Läs våra utmärkta recensioner för mer information.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av erfarna målare i vår trupp kan vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat. Levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Arbetet med oss innebär en noggrant planerad serie steg, centrerad kring ett schema vi håller oss till och daglig kommunikation.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på fullaste allvar. Vi vet att du som kund förtjänar delaktighet i progress och tidsschema. Så du kan känna dig trygg med att du får vad som utlovats och som du vill ha det. Även om det är små ändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är självsäkra i vårt hantverk. Därför kan vi stolt utlova kundnöjdhet som en garanti. Du som kund får inspektera arbetet och önska åtgärder om resultatet inte blev som utlovat. Självklart blir det alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar på oss helhetsansvaret för målarprojektet från dag ett. Vi projekterar, gör inköp av material, transporterar och utför. Så du som kund kan fokusera på din vardag som vanligt. På så sätt blir projektet minst möjligt omständligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS


UTOMHUS:

Ser utsidan på ditt hem lite slitet ut? Letar du efter en utomhusmålare i Lerum eller över hela Västra Gotaland som är erfaren och professionell? Fastighetens utsida utsätts för alla möjliga väderförhållanden, vilket kan börja sätta sina spår efter åren. Det förändrar glänsande vita och rena ytor till tråkiga, smutsiga gråtoner, orsakar flagnande målarfärg och blekta ytor.

Eftersom det är det första som nya besökare på ditt hem ser, är vi här för att se till att utsidan av din fastighet ser så bra ut som möjligt. Målarfärgens kvalitet är lika viktig som antalet lager. Du kan vara säker på att få en kvalitet och professionell jobb när du väljer Målare Lerum för din utomhusmålning.

 

RENOVERING:

När vi renoverar en gammal fastighet vill vi behålla så många av de ursprungliga funktionerna som möjligt för att behålla personligheten och historien i byggnaden, och återge liv i träet eller putsen. Vi kommer alltid att behandla din fastighet med omtanke och respekt och kommer att använda bara de allra bästa materialen.

 

SPRAYMÅLN:

Behöver du spraymålning i Lerum? Vi kan hjälpa till! Vi erbjuder vår spraymålningstjänst till både privata och kommersiella kunder över hela regionen. Att välja en sprayfinish vid omgestaltning av ditt hem eller arbetsplats kan vara extremt fördelaktigt. Inte bara ger en sprayfärg en perfekt finish, den lämnar absolut inga penselmärken och ett mycket jämnt lager, vilket kommer att göra en betydande skillnad för ett rum! Dessutom kan du spraymåla nästan alla material, inklusive trä, glas, gips och till och med PVC, vilket blir alltmer populärt bland både hushåll och företagare.

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidseffektiv målning och känsla av trygghet i att jobbet blir gjort på rätt sätt. Med hjälp av sparsam tidsåtgång kan du också förvänta dig lägre kostnadsförslag. Kontakta oss för en offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi jobbar med kända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De förser färg av högsta kvalitet med hänsyn till hälsa och miljö. Vi värnar om din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Med oss kan du förvänta de bästa materialen.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktygen för professionella målare. De hjälper oss att uppnå konturer och resultat man som privatperson inte klarar själv. Vill du ha det absolut bästa resultatet rekommenderar vi att du anlitar oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google recension
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google recension
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google recension
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se