Målare Kungsbacka

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Teamet av proffs på Målare Kungsbacka vet att ett högkvalitativt målningsarbete kan tillföra mycket och gör stor skillnad i utseendet på ett hem eller en kommersiell byggnad. Oavsett om det är invändigt eller utvändigt är ett högkvalitativt målningsarbete viktigt och bör utföras av erfarna målare. I vissa fall får andra målarfirmor i Kungsbacka inte det initiala jobbet gjort på rätt sätt och vårt företag kallas ofta för att fixa arbetet och göra eventuella bättringar.

Vi kan hjälpa dig att fräscha upp ditt hem eller kontor med ett komplett målningspaket. Från inomhus- och utomhusmålning till tapetsering och annat – vi har kunskapen och erfarenheten för att hantera allt. Vi använder förstklassiga material och metoder för att garantera bästa möjliga resultat. Vilket är anledningarna till varför vi oftast blir kallade som de bästa målare i Kungsbacka. Få en kostnadsfri offert idag och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina största drömmar för hemmet eller arbetsplatsen.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   Vi är stolta över våra prisvärda badrumsrenoveringar, som aldrig sparar på kvaliteten. Vi har många års erfarenhet av att leverera vackra badrum till priser som motsäger våra exceptionella nivåer av hantverk.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Skapa en unik och färgrik plats med våra handmålade barns sovrum, skapade med färger och teman som du väljer. Vi kommer att arbeta tillsammans med dig för att hjälpa dig att få ditt idé för ditt rum att bli verklighet.

  • Fasadmålning

   Fasadmålning

   Skadade eller försämrade fasader kan återställas med en effektiv fasadmålning. Vårt fasadmåleri- och renoveringsarbeten utförs med helhetsbilden av byggnaden i åtanke.

VÅRA REFERENSER

Lita på att proffsen på Målare Kungsbacka ger nytt liv till ditt utrymme. Med många års erfarenhet och ett engagemang för kundnöjdhet är vi teamet för jobbet.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Målare Kungsbacka vet att det kan vara svårt att hitta en pålitlig och professionell målningsentreprenör. Att välja det bästa måleriföretaget är en viktig uppgift för både husägare och kommersiella fastighetsägare. Även om detta är en svår uppgift för de flesta, gör Målare Kungsbacka det enkelt att välja oss för alla dina målningsbehov. Om ditt kök behöver målas eller om du ska flytta in i ett helt nytt hem som behöver ett nytt lager färg, hjälper våra målare gärna dig! Vi är specialiserade på både in- och utvändig målning av bostäder och kommersiella fastigheter. Våra målare på Målare Kungsbacka kan även hjälpa dig att välja ut rätt färger som passar din stil och dina behov.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av erfarna målare i vår trupp kan vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat. Levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Arbetet med oss innebär en noggrant planerad serie steg, centrerad kring ett schema vi håller oss till och daglig kommunikation.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på fullaste allvar. Vi vet att du som kund förtjänar delaktighet i progress och tidsschema. Så du kan känna dig trygg med att du får vad som utlovats och som du vill ha det. Även om det är små ändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är självsäkra i vårt hantverk. Därför kan vi stolt utlova kundnöjdhet som en garanti. Du som kund får inspektera arbetet och önska åtgärder om resultatet inte blev som utlovat. Självklart blir det alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar på oss helhetsansvaret för målarprojektet från dag ett. Vi projekterar, gör inköp av material, transporterar och utför. Så du som kund kan fokusera på din vardag som vanligt. På så sätt blir projektet minst möjligt omständligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Om du är på jakt efter en måleritjänst i Göteborg finns det många anledningar till varför du ska välja oss:

 1. Personlig service: Vi är en liten verksamhet, vilket innebär att du får en personlig och individuell service. Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och rådgör med dig för att säkerställa att du får precis det resultat du vill ha.
 2. Kvalitet: Vi strävar alltid efter att leverera den högsta möjliga kvaliteten på vårt arbete. Vi använder endast de bästa materialen och teknikerna för att säkerställa att du får det bästa resultatet.
 3. Professionellt team: Vi har ett team av professionella målare och dekoratörer med mångårig erfarenhet. Du kan vara säker på att du får högkvalitativt arbete genomfört av experter.
 4. Prisvärt: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvaliteten. Vi jobbar också flexibelt för att anpassa oss efter dina behov och budget.
 5. Miljövänligt: Vi är måna om miljön och använder miljövänliga produkter där det är möjligt. Vi vill göra vår del för att skydda vår planet.
 6. Om du väljer oss kan du vara säker på att du får en personlig, professionell och kvalitativ service till ett prisvärt pris, med hänsyn till miljön.

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidseffektiv målning och känsla av trygghet i att jobbet blir gjort på rätt sätt. Med hjälp av sparsam tidsåtgång kan du också förvänta dig lägre kostnadsförslag. Kontakta oss för en offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi jobbar med kända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De förser färg av högsta kvalitet med hänsyn till hälsa och miljö. Vi värnar om din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Med oss kan du förvänta de bästa materialen.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktygen för professionella målare. De hjälper oss att uppnå konturer och resultat man som privatperson inte klarar själv. Vill du ha det absolut bästa resultatet rekommenderar vi att du anlitar oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google recension
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google recension
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google recension
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se