Målare Härryda

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Inredning kan vara skrämmande, vilket är varför vi är de professionella målare i Härryda du behöver! Från butiksfasader till designväggar är vår personal specialister de kommer att lämna dig leende från öra till öra med våra fantastiska transformationer. 

Dina väggar kan gå långt med en målning, vilket är varför vi kommer att förvandla din fastighet med makeover de förtjänar. Från dagtid till kvällar, privata till kommersiella fastigheter, inre till yttre tjänster är vi laget du kan lita på för en rad tjänster som kommer att möta och överträffa dina förväntningar. Vi är fullt försäkrade på allt utfört arbete, vilket ger dig möjlighet att vila lugnt med vetskap om att du är i säkra och pålitliga händer.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   Vi är stolta över våra prisvärda badrumsrenoveringar, som aldrig sparar på kvaliteten. Vi har många års erfarenhet av att leverera vackra badrum till priser som motsäger våra exceptionella nivåer av hantverk.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Skapa en unik och färgrik plats med våra handmålade barns sovrum, skapade med färger och teman som du väljer. Vi kommer att arbeta tillsammans med dig för att hjälpa dig att få ditt idé för ditt rum att bli verklighet.

  • Fasadmålning

   Fasadmålning

   Skadade eller försämrade fasader kan återställas med en effektiv fasadmålning. Vårt fasadmåleri- och renoveringsarbeten utförs med helhetsbilden av byggnaden i åtanke.

VÅRA REFERENSER

Gör din egna uppfattning om oss innan du träffar oss här, se bilder och recensioner från våra tidigare kunder här.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Här på Målare Härryda strävar vi efter att uppnå de högsta kvalitetsresultaten som är möjliga, och garanterar att alla våra kunder är mer än nöjda och belåtna. Vi strävar alltid efter att våra mål för nöjda kunder ska uppnås, eftersom vi lägger stor vikt vid detaljerna med vårt engagerade team. I många års tid har vi rest genom Härryda och med våra utmärkta hantverkaregenskaper har vi förgyllt egendomar.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av erfarna målare i vår trupp kan vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat. Levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Arbetet med oss innebär en noggrant planerad serie steg, centrerad kring ett schema vi håller oss till och daglig kommunikation.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på fullaste allvar. Vi vet att du som kund förtjänar delaktighet i progress och tidsschema. Så du kan känna dig trygg med att du får vad som utlovats och som du vill ha det. Även om det är små ändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är självsäkra i vårt hantverk. Därför kan vi stolt utlova kundnöjdhet som en garanti. Du som kund får inspektera arbetet och önska åtgärder om resultatet inte blev som utlovat. Självklart blir det alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar på oss helhetsansvaret för målarprojektet från dag ett. Vi projekterar, gör inköp av material, transporterar och utför. Så du som kund kan fokusera på din vardag som vanligt. På så sätt blir projektet minst möjligt omständligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

 1. Eftersom vi har hög kunskap är vi med dig från start till färdigställande för alla projekt, vilket innebär att ingen uppgift lämnas halvfärdig – vilket gör att vårt team kan ge dig den stöd och rådgivning du behöver.
 2. Ingen uppgift är för liten eller för stor för våra professionella att hantera, så vänligen tveka inte att fuska eller tvivla på våra förmågor eftersom vi är säkra på att vi är de målare och dekoratörer som är perfekta för dig!
 3. När du dekorerar din fastighet vet vi hur tidskrävande det kan vara att lämna det oavslutat. Här på Barnes Målare Härryda är vi de specialister du behöver för att få dina projekt slutförda idag!
 4. Vi förstår hur stressigt ditt liv kan vara, vilket är varför vi strävar efter att inte lägga till någon extra stress när det gäller din inredning. Låt oss hjälpa dig med de bästa målare i Härryda!
 5. Vi erbjuder flexibla arbetstider för att passa alla dina behov, så vi ser till att komma på en dag och tid som passar dig bäst.

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidseffektiv målning och känsla av trygghet i att jobbet blir gjort på rätt sätt. Med hjälp av sparsam tidsåtgång kan du också förvänta dig lägre kostnadsförslag. Kontakta oss för en offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi jobbar med kända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De förser färg av högsta kvalitet med hänsyn till hälsa och miljö. Vi värnar om din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Med oss kan du förvänta de bästa materialen.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktygen för professionella målare. De hjälper oss att uppnå konturer och resultat man som privatperson inte klarar själv. Vill du ha det absolut bästa resultatet rekommenderar vi att du anlitar oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google recension
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google recension
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google recension
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se