Målare Borås

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Målare Borås erbjuder kommersiella och privata Måleri och tapetseringstjänster i Borås, vi erbjuder interiör och exteriör målning och tapetsering i Borås. Oavsett om du letar efter en neutral minimalistisk look eller vill ha en färgkonställation, kan vi ge dig råd om att göra om din fastighet till något du kan vara stolt över.

 

EXTERIÖR

Målare Borås har erfarenhet av alla aspekter av utomhusmålning. Vi har utrustningen och kompetensen för att genomföra alla typer av projekt. Vi erbjuder våra kunder hjälp och råd för att nå bästa resultat. När det gäller att måla dina fasader varför riskera din egen säkerhet när vi har utrustningen och kompetensen för att ta dig till de svåråtkomliga platserna för dig, för att göra din fastighet till något du kan vara stolt över.​​​​​​

 

INTERIÖR

Målare Borås målare och tapetserare täcker alla aspekter av interiörmålning och dekoration. Oavsett om det är ditt hem eller företag, har Målare Borås erfarenheten och färdigheterna för att få ditt jobb färdigt till högsta standard. Vi är inte bara fantastiska dekoratörer. Vi ser till att lämna minimalt med stök och alltid städa efter oss. Så låt oss göra det hårda arbetet medan du koncentrerar dig på de saker som betyder mest för dig.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   Vi är stolta över våra prisvärda badrumsrenoveringar, som aldrig sparar på kvaliteten. Vi har många års erfarenhet av att leverera vackra badrum till priser som motsäger våra exceptionella nivåer av hantverk.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Skapa en unik och färgrik plats med våra handmålade barns sovrum, skapade med färger och teman som du väljer. Vi kommer att arbeta tillsammans med dig för att hjälpa dig att få ditt idé för ditt rum att bli verklighet.

  • Fasadmålning

   Fasadmålning

   Skadade eller försämrade fasader kan återställas med en effektiv fasadmålning. Vårt fasadmåleri- och renoveringsarbeten utförs med helhetsbilden av byggnaden i åtanke.

VÅRA REFERENSER

Se bilder på våra avslutade projekt för en referens i vårt arbete.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Vi är lokala tapetserare och målare i Borås. Vi har arbetat med många projekt och ser alltid till att bästa möjliga resultat uppnås. Vi är pålitliga målare och tapetserare av hög kvalitet. Vi arbetar efter budget och skala. Vi vägrar att kompromissa med kvaliteten och ser till att jobbet blir klart i tid. Vi kommer att besöka dig och lämna en kostnadsfri offert. Vi kommer inte bara att ta fram det bästa och mest överkomliga priset som passar din budget. Vi kommer att bygga en relation på förtroende i många år framöver. När allt kommer omkring förlitar vi oss på återkommande kunder för att vår verksamhet ska växa. Målare Borås är erfarna, kvalificerade och fullt försäkrade målare i Borås, som erbjuder kompletta måleri och tapetseringstjänster.

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av erfarna målare i vår trupp kan vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat. Levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Arbetet med oss innebär en noggrant planerad serie steg, centrerad kring ett schema vi håller oss till och daglig kommunikation.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på fullaste allvar. Vi vet att du som kund förtjänar delaktighet i progress och tidsschema. Så du kan känna dig trygg med att du får vad som utlovats och som du vill ha det. Även om det är små ändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är självsäkra i vårt hantverk. Därför kan vi stolt utlova kundnöjdhet som en garanti. Du som kund får inspektera arbetet och önska åtgärder om resultatet inte blev som utlovat. Självklart blir det alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar på oss helhetsansvaret för målarprojektet från dag ett. Vi projekterar, gör inköp av material, transporterar och utför. Så du som kund kan fokusera på din vardag som vanligt. På så sätt blir projektet minst möjligt omständligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Vi kommer att diskutera och kommunicera dina krav och förväntningar för det projekt du vill återställa och härifrån ge dig råd och arbeta tillsammans för att lägga en plan för att nå slutmålet.

Kontakta oss nu, de bästa målare i Borås!

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidseffektiv målning och känsla av trygghet i att jobbet blir gjort på rätt sätt. Med hjälp av sparsam tidsåtgång kan du också förvänta dig lägre kostnadsförslag. Kontakta oss för en offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi jobbar med kända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De förser färg av högsta kvalitet med hänsyn till hälsa och miljö. Vi värnar om din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Med oss kan du förvänta de bästa materialen.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktygen för professionella målare. De hjälper oss att uppnå konturer och resultat man som privatperson inte klarar själv. Vill du ha det absolut bästa resultatet rekommenderar vi att du anlitar oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google recension
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google recension
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google recension
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se