Målare Alingsås

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Att måla vardagsrummet och måla ytterväggarna är två helt olika jobb. Som erfarna målare i Alingsås, bär vi den kunskapen till varje projekt vi tar an. Även om vi pratar om ett målningsarbete i ett hus, kommer varje rum och varje yta att vara olika. Alla målningstjänster i Alingsås varierar. Därför börjar vi varje projekt med det för att säkerställa att slutresultatet inte bara uppfyller kundens önskemål utan också passerar deras förväntningar. 

Målare Alingsås erbjuder en mängd olika tjänster för att uppgradera ditt hem eller din arbetsplats. Vi erbjuder inomhus- och utomhusmålning, tapetsering med mera för att hjälpa dig att uppnå det utseende du önskar. Våra målare i Alingsås använder de senaste metoderna och materialen för att garantera högsta kvalitet. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert om du önskar fräscha upp ditt hem eller din arbetsplats.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   Vi är stolta över våra prisvärda badrumsrenoveringar, som aldrig sparar på kvaliteten. Vi har många års erfarenhet av att leverera vackra badrum till priser som motsäger våra exceptionella nivåer av hantverk.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Skapa en unik och färgrik plats med våra handmålade barns sovrum, skapade med färger och teman som du väljer. Vi kommer att arbeta tillsammans med dig för att hjälpa dig att få ditt idé för ditt rum att bli verklighet.

  • Fasadmålning

   Fasadmålning

   Skadade eller försämrade fasader kan återställas med en effektiv fasadmålning. Vårt fasadmåleri- och renoveringsarbeten utförs med helhetsbilden av byggnaden i åtanke.

VÅRA REFERENSER

För alla dina målningsbehov, välj proffsen på Målare Alingsås. Med många års erfarenhet och ett engagemang för kundnöjdhet är vi laget att lita på.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

När du vänder dig till Målare Alingsås, förvänta dig att arbeta med de bästa målarna inom Alingsås. Förvänta dig full assistans och support, helt enkelt – ett team som går utöver vad som förväntas för kunden. Vi vet alltför väl att målning är det bästa sättet att förvandla bostäder. För att göra dem vackra, stilrena och friska. Som expertmålare, Alingsås bästa, transformerar vi din egendom till sin bästa potential. 

Det krävs mycket mer än att ta tag i någon färg från hyllan och välja färger slumpmässigt för att göra huset hemtrevligt. Det är därför det alltid är en bra idé att förlita sig på professionella måleriföretag. Och när det kommer till målningstjänster i Alingsås-området är vårt företag ett val du helhjärtat kan lita på. Låt oss visa dig varför!

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av erfarna målare i vår trupp kan vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat. Levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Arbetet med oss innebär en noggrant planerad serie steg, centrerad kring ett schema vi håller oss till och daglig kommunikation.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på fullaste allvar. Vi vet att du som kund förtjänar delaktighet i progress och tidsschema. Så du kan känna dig trygg med att du får vad som utlovats och som du vill ha det. Även om det är små ändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är självsäkra i vårt hantverk. Därför kan vi stolt utlova kundnöjdhet som en garanti. Du som kund får inspektera arbetet och önska åtgärder om resultatet inte blev som utlovat. Självklart blir det alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar på oss helhetsansvaret för målarprojektet från dag ett. Vi projekterar, gör inköp av material, transporterar och utför. Så du som kund kan fokusera på din vardag som vanligt. På så sätt blir projektet minst möjligt omständligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Våra skickliga målare är erfarna och professionella, så välj oss om du vill ha ett förstklassigt resultat. Vi använder kvalitetsfärger och material för att säkerställa att vårt arbete håller och ger en vacker finish, så du kan vara säker på att få ett slutresultat av högsta kvalitet. Vi är det bästa alternativet för dig söker ett pålitligt måleriföretag tack vare vår expertis och erfarenhet.

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidseffektiv målning och känsla av trygghet i att jobbet blir gjort på rätt sätt. Med hjälp av sparsam tidsåtgång kan du också förvänta dig lägre kostnadsförslag. Kontakta oss för en offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi jobbar med kända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De förser färg av högsta kvalitet med hänsyn till hälsa och miljö. Vi värnar om din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Med oss kan du förvänta de bästa materialen.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktygen för professionella målare. De hjälper oss att uppnå konturer och resultat man som privatperson inte klarar själv. Vill du ha det absolut bästa resultatet rekommenderar vi att du anlitar oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google recension
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google recension
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google recension
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se